Fin & S Mva, SV-99, LT+140 Alielin Belladonna “Iines”

B/C, 0/0, silmät terveet

s. 12.6.1997 *5.6.2004

Iineksen valitsin tarkkaan hyväluonteisen taustansa vuoksi, unohtamatta kuitenkaan rodunomaista ulkomuotoa ja terveyttä. Hän oli koko ikänsä terve ja luonteeltaan mahtava narttu, joka hoiti pentueensa suurella antaumuksella, siirtäen tämän korvaamattoman taidon jälkeläisilleen. Suureksi suruksemme hän menehtyi kohdun poiston jälkeiseen verenmyrkytykseen 7-vuotissynttäreidensä kynnyksellä.

Iineksen kanssa kävin luonnetestissä ja hän reagoi siellä aika pitkälle niinkuin arvelinkin. Ainoat pienet yllätykset olivat temperamentti, jonka olisin luullut olevan "vain" kohtuullisen vilkas eikä vilkas. Normaali oloissa hän, kun ei niin kamalasti jaksanut aina ottaa kantaa asioihin. Mutta testin aikana hän havaitsi kaiken ympärillään tapahtuvan ja vaikkei siihen suureen ääneen reagoinutkaan, niin osoitti kyllä ettei paikalla tapahtunut mitään, mistä hän ei olisi tietoinen. Toinen lievä yllätys oli pimeä huone, jossa hänellä ensin oli vähän sellainen kanta, että jos kerran emäntä on itsensä sinne änkenyt niin tulkoon omin avuin poiskin. Hän kun ei ajatellut menevänsä sinne pilkko pimeään sokkeloon vaan olisi mieluummin jäänyt oven pielessä olevan avustajan taskuja tutkimaan. Vaikka hän maalaiskoirana oli tottunut täydelliseen säkkipimeyteen. Mutta kaikenkaikkiaan olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, sillä ainoat -pisteensäkin hän sai bullmastiffille "oikeasta" kohdasta. Mieluummin bullmastiffilla saa olla pieni taistelutahto kuin että se olisi suuri.
LT+140p:
TOIMINTAKYKY +1 (kohtuullinen), TERÄVYYS +1 (Pieni, ilman jäjelle jäävää hyökkäyshalua) PUOLUSTUSHALU +1 (Pieni), TAISTELUHALU -1 (pieni), HERMORAKENNE +1 (hieman rauhaton) , TEMPERAMENTTI +3 (Vilkas), KOVUUS +1 (hieman pehmeä), LUOKSEPÄÄSTÄVYYS +3 (hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin) LAUKAUSKOKEMATON +