Kuka väittää, ettei bullmastiffi muka ole sylikoira?

Suvimarjan Rosalie “Kerttu”

A/A, 0/0

s. 26.10.2008

Kerttu täytti 26.10-16 8vuotta, eli veteraani iässä jo on. Harmaata on hieman kuonossa, kuulo hieman heikentynyt (tai valikoitunut) ja nukkuu enemmän, muuten vauhti on entisen lainen. 

Hän on ehdottomasti Mikan tyttö!

Ja mukana kaikessa, vaikka sitten parranajossa

Kerttu rakastaa metsälenkkejä ja nauttii suunnattomasti Siirin kanssa kisailusta. Meidän istahtaessa kalliolle nauttimaan kesä auringon lämmöstä, vetäytyvät tytöt hetkeksi lepäämään puiden varjoon.

Kerttu on maalaistyttö koko sydämestään.

Vaikkei hän näyttelyistä juuri perusta, osaa hän poseerata silloin kun häntä huvittaa. Tosin, se on aika harvoin :-)

Kerttu on loputtoman energinen vauhti tyttö. Tanner tömisee ja sammaleet lentää, kun hän starttaa metsälenkille pihaltamme. Hän rakastaa myös yli kaiken omaa laumaansa, etenkin vanha kissa rouvamme Vilma oli hänen erityis suosikkinsa. Liekö syy siinä, että hän nautti Vilman hänelle suorittamasta "kasvohoidosta". Heidän välillään oli myös joku voimakkaampi sielujen sympatia, sen vaistosi kun heidän yhteisiä touhujan seurasi. Energinen Kerttu oli myös äärimmäisen rauhallinen ja varovainen Vilman kanssa.Vilma-mamma siirtyi sateenkaarisillalle runsaan 18-vuoden iässä ja menetys oli Kertulle suuri.

Siirin kanssa ei myöskään vauhti lopu metsälenkeillä, elämän iloa kun kummastakin löytyy loputtomiin. Milloin jahdataan toinen toisiaan ja milloin sännätään yhteistä keppiä kantaen pitkin varvikkoja. Välillä taas poimitaan yhdessä metsäpoluille hevosten ripottelemia "lihapullia".

Raisio 15.8.2010 NUK 1, ERI  Tuomari Zorica Salijevic, Ruotsi

Kerttu rakastaa omaa laumaansa yli kaiken!

Apua, auttakaa.......toi riiviö syö mut!!