Kuka väittää, ettei bullmastiffi muka ole sylikoira?

Yllä ja alla Kerttu ja hänen sielunkumppaninsa Vilma

Kyllä ne päikkärit maistuu Lemmynkin kanssa

Suvimarjan Rosalie “Kerttu”

A/A, 0/0

s. 26.10.2008

Kerttu täytti 26.10-17 9vuotta, eli veteraani iässä jo on. Harmaata on kuonossa, kuulo hieman heikentynyt (tai valikoitunut) ja nukkuu enemmän, muuten vauhti on entisen lainen. 

Hän on ehdottomasti Mikan tyttö!

Ja mukana kaikessa, vaikka sitten parranajossa

Kerttu rakastaa metsälenkkejä ja nauttii suunnattomasti Siirin kanssa kisailusta. Meidän istahtaessa kalliolle nauttimaan kesä auringon lämmöstä, vetäytyvät tytöt hetkeksi lepäämään puiden varjoon.

Kerttu on maalaistyttö koko sydämestään.

Vaikkei hän näyttelyistä juuri perusta, osaa hän poseerata silloin kun häntä huvittaa. Tosin, se on aika harvoin :-)

Kerttu on loputtoman energinen vauhti tyttö. Tanner tömisee ja sammaleet lentää, kun hän starttaa metsälenkille pihaltamme. Hän rakastaa myös yli kaiken omaa laumaansa, erityisen rakas hänelle oli vanha kissa rouvamme Vilma. Liekö yksi syy siihen ollut, että hän nautti Vilman hänelle suorittamasta "kasvohoidosta". Heidän välillään oli myös joku voimakkaampi sielujen sympatia, sen vaistosi kun heidän yhteisiä touhujan seurasi. Energinen Kerttu oli myös äärimmäisen rauhallinen ja varovainen Vilman kanssa.Vilma-mamma siirtyi sateenkaarisillalle runsaan 18-vuoden iässä ja menetys oli Kertulle suuri.

Siirin kanssa ei myöskään vauhti loppunut metsälenkeillä, elämän iloa kun kummastakin löytyi loputtomiin. Milloin jahdattiin toinen toisiaan ja milloin sännätiin yhteistä keppiä kantaen pitkin varvikkoja. Välillä taas poimittiin yhdessä metsäpoluille hevosten ripottelemia "lihapullia". Valitettavasti Siirikin lähti enkeli koiraksi ja Kertulle jäi "enää" muut kissamme, eli Viljo, Lemmy ja Muska.

Raisio 15.8.2010 NUK 1, ERI  Tuomari Zorica Salijevic, Ruotsi

Kerttu rakastaa omaa laumaansa yli kaiken!

Apua, auttakaa.......toi riiviö syö mut!!