Kuka väittää, ettei bullmastiffi muka ole sylikoira?

Yllä ja alla Kerttu ja hänen sielunkumppaninsa Vilma

Kyllä ne päikkärit maistuu Lemmynkin kanssa

Suvimarjan Rosalie “Kerttu”

A/A, 0/0

s. 26.10.2008 * 7.8.2018

Kerttu täytti 26.10-17 9vuotta, eli veteraani iässä jo on. Harmaata oli kuonossa, kuulo hieman heikentynyt (tai valikoitunut) ja nukkui enemmän, muuten vauhti oli sankarilla entisen lainen. 

Hän oli ehdottomasti Mikan tyttö!

Ja mukana kaikessa, vaikka sitten parranajossa

Kerttu rakasti metsälenkkejä ja nautti suunnattomasti Siirin kanssa kisailusta. Meidän istahtaessa kalliolle nauttimaan kesä auringon lämmöstä, vetäytyivät tytöt hetkeksi lepäämään puiden varjoon.

Kerttu oli maalaistyttö koko sydämestään.

Vaikkei hän näyttelyistä juuri perustanut, osasi hän poseerata silloin kun häntä huvitti. Tosin, se oli aika harvoin :-)

Kerttu oli loputtoman energinen vauhti tyttö. Tanner tömisi ja sammaleet lensi, kun hän starttasi metsälenkille pihaltamme. Hän rakasti myös yli kaiken omaa laumaansa, erityisen rakas hänelle oli vanha kissa rouvamme Vilma. Liekö yksi syy siihen ollut, että hän nautti Vilman hänelle suorittamasta "kasvohoidosta". Heidän välillään oli myös joku voimakkaampi sielujen sympatia, sen vaistosi kun heidän yhteisiä touhujan seurasi. Energinen Kerttu oli myös äärimmäisen rauhallinen ja varovainen Vilman kanssa.Vilma-mamma siirtyi sateenkaarisillalle runsaan 18-vuoden iässä ja menetys oli Kertulle suuri.

Siirin kanssa ei myöskään vauhti loppunut metsälenkeillä, elämän iloa kun kummastakin löytyi loputtomiin. Milloin jahdattiin toinen toisiaan ja milloin sännätiin yhteistä keppiä kantaen pitkin varvikkoja. Välillä taas poimittiin yhdessä metsäpoluille hevosten ripottelemia "lihapullia". Siirin ja Kertun jälleen näkeminen sateenkaari sillalla tapahtui 7.8.2018, kun Kerttu lähti enkeli koiraksi melkein 10 vuoden iässä.

Raisio 15.8.2010 NUK 1, ERI  Tuomari Zorica Salijevic, Ruotsi

Kerttu rakastaa omaa laumaansa yli kaiken!

Apua, auttakaa.......toi riiviö syö mut!!