Joan Jett ja Janis Joplin

Painiharjoitukset on aloitettu, tosin hieman huojuvin jaloin vielä.

Nyt pn päästy vellileikkeihin asti jo, tosin sitä yleensä nuollaan enemmän naapurin naamasta kuin itse kupista, mutta harjoitus tekee mestarin :-)
 

Kyllä äidin "syliin" mahtuu!

Pennut

Ja tässä Suvimarjan rennot rokki tytöt:

Jennifer Rush lähti Nokialle Sannan perheen hellään huomaan...

Janis Joplin lähti Ismolle ja Tuttalle Sauvoon sijoitukseen....

ja Joan Jett muutti Eurajoelle Jaanan ja Ramin elämää sulostuttamaan

Kasvattaja joutuu toisinaan tekemään hyvinkin vaikeita päätöksiä pentuja tehdessään. Omiin vakaumuksiini on kuulunut, etten tee pentuja lonkkastatuksen D saaneella nartulla, puhumattaaan jos sillä on arthroosis. Ensin hylkäsin ajatuksen Siirin pennuttamisesta, mutta kun tuota iki-iloista, leikkisää ja ihmisrakasta koiruutta tuossa katselin, niin aloin sittenkin pehmetä ajatukselle. Varsinkin, kun Siiri muuten on täysin terve ja kyynärpäät ovat 0/0, sydän ja silmät tutkittu ja terveiksi todettu.

Kun lähdin miettimään hänelle herra seuraa, niin yksi ehdoton kriteerini oli, että tunnen uroksen myös ihan tavallisessa arki elämässä, joten voin itse arvioida sen luonteen. Tähän raamiin istui loistavasti jo ihan pentuajoista alkaen hänen paras ystävänsä ollut Koukku. Siiri ja Koukku ovat leikkineet pienestä pitäen yhdessä eli tunnen herran myös kotiloissa, eikä luonteessa ole moitteen sijaa! Koukun raamikas olemus kätkee sisäänsä leikkisän ja iloisen "pikku pojan", joka niin ikään rakastaa ihmisiä ja luulee itseään välillä sylikoiraksi :-). Ehdoton hoivan kohden hänelle on myös Elastinen, kuuluisaa nimeä kantava kissa ystävä, jonka kanssa meno välillä on jopa hieman hulvatonta.

 

J-pentueen sukutaulu

Gaby Del Balamio "Siiri" D2arth./D2arthr., 0/0, sydän ja silmät terveet

Lisää Siiristä ja hänen taustoistaan hänen omalla sivullaan, joka on "omat koirat"-linkin alla.

Fi Mva All Heroes Captain Hook "Koukku" C/A, 0/0, polvet 0/0, silmät ja sydän terveet

Siiri ja Koukku syksyllä 2013

Pennun ostajalta minä edellytän että he ovat hankkimassa bullmastiffia sen itsensä takia, ei siksi että kaverillakin on kiva sellainen tai itsetunnon jatkeeksi, siihen se ei sovi. Bullmastiffi on maailman mahtavin kumppani,oikein kasvatettuna.Se tarvitsee johdonmukaisen kotikasvatuksen jossa se tietää paikkansa laumassa mutta sitä rakastetaan ja kunnioitetaan elävänä olentona,ei kalustukseen sopivana.

Pennun mukana tulee ruokien ym. lisäksi DVD pennun ensimmäisistä kahdeksasta elinviikosta emänsä hoivissa sekä pentukansio joka sisältää mm. tietoa rodusta, rotujärjestöstä, Suomen Kennelliitosta, terveydestä, liikunnasta,ruokinnasta, koulutuksesta, tapakasvatuksesta, harrastusmahdollisuuksista, bullmastiffin suhteesta lapsiin ja muihin koiriin, näyttelyistä, ym. sekä tietoa juuri tästä pentueesta ja sen taustoista mukaanlukien kopiot terveystutkimustuloksista, pentujen lääkärintarkastuksesta, rotuyhdistyksen pentuekatselmuksesta ym.

Iineksen äitiyden onnea!

Voi sitä äiti rennostikin ottaa....

Miten monta pentua mahtuu pienelle peitolle?...

Turvallisesti äidin niskassa...

Millan vauvat

Ensimmäinen pikkuinen on saatu maailmaan ja seuraavia odotellessa ruokitaan esikoista.

Suvimarjan Victoria "Roosa"

Iines-äidin hellässä huomassa Roosa-tyttö

 

 

Niin on turvallista uinua,

äidin hellässä huomassa.

Ei uhkaa vaarat, ei pelota mikään.

ei äidin turvaa korvaa mikään.